Nemes ügy mellé álltak a Prémium Média ismert arcai

2020, December 25 - 14:27

Nemes ügy mellé álltak a Prémium Média ismert arcai

Katus Attila, Fésűs Nelly, Vajtó Lajos és Keller József a napokban futócipőt ragadt és részt vett az Orinoco Run Free virtuális futóversenyén. Tették mindezt az egészségükért és azért, hogy ők is segítsenek a rászoruló Alapítványoknak és a koronavírus elleni védekezésben résztvevő kórházaknak. A névadás ismerős lehet, hiszen a székesfehérvári vállalkozás az Orinoco 2002 Kft is a jótékonyság mellé állt, hiszen Ők is vallják, hogy a sport megerősít és segít elkerülni a betegségeket. 

Prémium Média ismert arcai

„Minden évben szívesen segítem a jótékonysági kezdeményezéseket – kezdi Katus Attila – idén a Prémium Médiaválogatottal az Orinoco Run Free virtuális futóversenyéhez csatlakoztunk, aminek azért is nagyon örülök, mert ezekben a nehéz időkben is megmozgatja az embereket. A verseny folyamatos, akár az ünnepek alatt is csatlakozhat bárki.”

Katus Attila gondolatai a jótékonysági akció kapcsán

A Vajtó-Fésűs házaspár is azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen számukra is nagyon fontos a sport-egészség-jótékonyság hármas.

„Családanyaként anyatigrisként védem a családom egészségét, rengeteg vitamint fogyasztunk és mellette, amikor csak lehet, sportolunk. Én már átestem a koronavíruson, de a családom még nem, ezért nagyon odafigyelek, hogy megóvjam őket ettől. – mondja Fésűs Nelly.

„A Run Free egy szenzációs kezdeményezés, ami akár otthon is végezhető virtuális futást takar. Futópadon, kertben, parkban vagy akár, ahogy a feleségem is tette, a nappaliban is végezhető. Nincs kifogás – veszi át a szót Vajtó Lajos, Nelly férje – a nevezés után csak a telefonnal rögzített eredményt kell feltölteni a honlapra és már tiétek is a dicsőség”

Az egykori Ferencvárosi focista, Keller József foglalja össze lépésről-lépésre mit kell tenni annak, aki sportolva szeretne segíteni:

„Látogassatok el a www.runfree.hu oldalra, ahol a nevezés gombra kattintva tudjátok kiválasztani a vállalt távot. A nevezési díj megfizetésével kétféle éremből és támogatni kívánt Alapítványok listájából tudtok választani. A szervezők minden nevező után 500 Ft-ot utalnak át a vírus elleni védekezésben résztvevőknek.”

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos
Katus Tamás
Keller József