Már csak néhányat kell aludni a 7. Superfight Seriesig

2021, Június 9 - 10:52

Már csak néhányat kell aludni a 7. Superfight Seriesig

A versenyzők már készen állnak, hogy hosszú kihagyás után újra nézők előtt küzdjenek meg a Superfight Series hetedik gáláján. Június 12-én, szombaton ismét felforrósodik a hangulat a budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémián, a szervezők – a Perfect Fight Klub és a Prémium Média & Sport Management Zrt. – végül nyolc mérkőzést hoztak tető alá, ebből öt K1 és három muay thai szabályrendszerekben.

„Nagyon bízunk benne, hogy egy jó hangulatú, teltházas rendezvényt tudunk megrendezni. Pár meccs sajnos kiesett sérülés miatt, a programban emiatt van némi változás – jelentette ki Kispál Balázs, a rendezvény társszervezője. – Arra szeretnénk mindenkit buzdítani, hogy jöjjenek el és bíztassák a magyarokat, nagyon parázs, jó mérkőzések várhatóak, a versenyzők élesek, ki vannak éhezve, nagyot szeretnének harapni.”

A Madárfészek Ökölvívó Akadémia kapuit 16 órakor nyitják meg a szervezők a rendezvényen résztvevők előtt.

„Nagy az érdeklődés, a VIP szektor teljesen megtelt. Most már csak a kapunyitást követően a helyszínen lehet jegyet vásárolni 5000 forintént” – árulta el Kispál Balázs. A küzdelmek 18 órától veszik kezdetét, a szervezők úgy számolnak, 2,5-3 órás rendezvényre lehet számítani attól függően, hogy hány mérkőzés ér véget idő előtt. Élő közvetítés ezúttal nem lesz a küzdelmekről, azonban a mérkőzéseket rögzítik, a Prémium Média és a Superfight Series Facebook-oldalán pedig másnap közzé is teszik. Az elkövetkezendő hetekben a Spíler TV és a FIGHTBOX csatorna is beszámol majd a rangos viadaltól.

„Magyarországon a Superfight Series gálák a küzdősport vezető rendezvényei, éppen ezért szeretnénk megadni a módját: csak olyan összecsapásokat hozunk össze, amelyek nem lefutottak, minden esetben kétesélyesek. Bizton mondom, hogy aki a helyszínen megtekinti a gálát, az jól fog szórakozni” – jelentette ki Botka István, a Prémium Média & Sport Management Zrt. sportmenedzsere.

„Az, hogy ez a verseny nemzetközi szintű nemcsak a versenyzőknek jó, hanem számunkra, mint Prémium Média alkalmas arra, hogy kitekintsünk nemzetközi vizekre. Szeretnénk terjeszkedni Európában és ennek a gálának a nemzetközi vonalait szeretnénk kihasználni” – folytatta Botka István, aki a konkrét jövőbeli tervekről is szót ejtett.

„Terveink szerint Székesfehérvár adna otthont október 16-án a nyolcadik gálának. 2019-ben volt már egy kínai-magyar nemzetközi küzdősport gála, ezt szeretnénk idén ősszel is megvalósítani. A kínai versenyzők óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt tíz évben, a világ vezető harcosait küldik, de mi sem állunk rosszul” – zárta szavait.

A Superfight Series 7. gálájának programja
1. Józsa Szilárd vs Melis Bálint 54 kg Muaythai 3x2
2. Horváth Dominik vs Borsodi Máte 69 kg K1 3x3
3. Jan Sindelar (Csehország) vs Mármarosi Patrik 68 kg K1 3x3
4. Szakolczai Martin vs. Hegedűs Márk 72.5 kg Muaythai 3x3
5. Kun Marcell vs Adler Dávid 75 K1 3x3