Kosárlabda: új és régi-új támogató segíti a dobogóért hajtó Alba Fehérvárt

2021, Február 10 - 14:27

Kosárlabda: új és régi-új támogató segíti a dobogóért hajtó Alba Fehérvárt

Három Seat Arona szolgálja az Alba Fehérvár kosárlabda-csapatának zavartalan felkészülését. A gépkocsik a Prémium Média & Sport Management által és a MED-Star Car közreműködésével kerültek a magyar bajnokság harmadik helyén álló együtteshez.

Vojvoda Dávid

Az autókat többek közt a székesfehérvári csapat két vezéregyénisége, a magyar válogatott bedobó, Vojvoda Dávid, valamint az amerikai légiós, Frank Turner használja majd. A jelenlegi megállapodás az idény végéig szól.

Autó átadás pillanatai

„Büszkék vagyunk arra, hogy újabb támogató bevonásával tudjuk segíteni az Alba munkáját. Bízunk abban, hogy a csapat a teljesítményével rászolgál arra, hogy az idényt követően is meghosszabbíthassuk a jelenlegi együttműködést” – mondta a Seatok átadása után Boda Gábor, a Prémium Média & Sport Management vezérigazgatója.

Frank Turner

„Az Alba nagy ambíciókkal vágott neki az idénynek, ezeknek megfelelően a dobogós helyekért küzd jelenleg. Örömteli számunkra, hogy ebben a Prémium a klub segítségére lehet. Az elmúlt hetek talán alakulhattak volna eredményesebben is a csapat számára, különösen a Kaposvár elleni hazai vereségért kár, most válogatott szünet van, amely után lehet javítani. A válság közepette is sikerült ősszel újfent a csapat mellé állítani a Swietelsky Magyarországot, ezzel még stabilabbá tenni a kapcsolatunk minden napjait. Úgy érzem, együtt mind a pályán, mind azon kívül megfelelően vettük az eddigi akadályokat” – tette hozzá Botka István sportmenedzser.

Alba highlight

Prémium Média