Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

2021, December 6 - 09:06

Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

Szponzori megállapodást kötött egymással az UNI Győr ETO HC és a Prémium Média Sport Management Zrt. – a felek pedig később még szorosabbra is fűzhetik kapcsolatukat.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Prémium Média is szeretett volna együtt dolgozni velünk – jelentette ki Boros Péter, az UNI Győr ETO HC operatív vezetője. – Láthatóan értékeli, hogy ez egy jó és komoly branddel rendelkező csapat. Mi is azt gondoljuk, hogy a Prémium Média egy olyan brand, amely előbbre viheti a csapat életét. Egyelőre ez egy szponzorációs megállapodás, de nem zárunk ki bármi féle más lehetőséget, gondolok itt akár sportrendezvényekkel kapcsolatos együttműködésre.”

Több mint két évtized után van ismét Győrnek férfi elsőosztályú jégkorongcsapata, mindez pedig úgy jöhetett létre, hogy a Vasas felnőtt alakulata idén nyáron átette székhelyét a Nemak Jégcsarnokba.

A jégkorongcsapat idéntől fontos és meghatározó szerepet tölt be a győri sportéletben. Nem igazán jellemző Győrben egy elsőosztályú férfi csapatsport léte, ezért is örömteli, hogy ez a jégkorongcsapat el tudott indulni a bajnokságban.Igyekeztünk gyorsan felvenni a fonalat, a keret már készen érkezett, abban hiba nincsen. Jelenleg egy stabil középcsapatról beszélhetünk az Erste Ligában, ami egy komoly eredmény. Az utánpótlásnak is nagyon jót tesz, hogy van előtte perspektíva. Teljesen más lehet a hozzáállásuk a fiataloknak úgy, hogy tudják, lesz lehetőségük felnőttek között szerepelni, minthogy kénytelenek elmenni máshova, vagy abbahagyni a sportot, amit mi nem szeretnénk. A miénk egy hosszútávú projekt, amelynek az első mérföldkövénél tartunk, de bízunk benne, hogy sikeresek leszünk” – tekintett előre Boros Péter, aki arról is szót ejtett, hogy a klub a győri Széchenyi István Egyetemet kérte fel stratégiai partnernek, amely egyre fontosabbnak tekinti a sportkapcsolatok erősítését.

„Szeretnénk életpályamodellt kialakítani, függetlenül attól, hogy utánpótláskorú, vagy felnőtt játékosokról van szó. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának segítségével Győr kiemelt régiós alközpontként az akadémiai rendszer részévé vált. Ez még pluszban segíteni tudja a munkát. Minél több tehetséges fiatalt szeretnénk fölkarolni” – fogalmazta meg a célokat az operatív vezető.

„Győr egy sportszerető város, nagyon örülünk annak, hogy szinte folyamatosan növekvő létszámmal, az Erste Liga magyarországi átlagnézőszámán felül hozzuk a mérkőzéseinket már az első pillanattól kezdve. A Nemak Jégcsarnok 1100 fő befogadására képes, jelenleg 400-500 érdeklődő szokott lenni a mérkőzéseinken, a célunk az, hogy a rájátszásban már telt házas mérkőzéseket tudjunk játszani” – zárta szavait Boros Péter.